> Sygdom

Sygdom

Ligesom det gør sig gældende i andre pasningstilbud, modtager vi ikke syge børn i Frødammen, grundet smitterisikoen. Men selvfølgelig også fordi det syge barn har bedst af, at være hjemme hos mor og/eller far, i rolige omgivelser, hvor der er muligheden for at komme sig. 


Vi følger sundhedsstyrelsens vejledning om smitsomme sygdomme hos børn og det vil derfor også være denne vi henviser til.


I tilfælde af at jeres barn bliver syg, bedes I inden kl. 9 sende os en sms eller ringe til os, således at vi ved at barnet ikke kommer den pågælende dag. Ligeledes vil vi gerne at I raskemelder jeres barn dagen forinden det kommer, så vi har mulighed for at planlægge dagen. 


Hvis en af os bliver syge, vartager de to andre pasningen af jeres børn. Skulle det ske at både Gitte og Camilla bliver syge, lukker Frødammen og vi ringer jer op senest kl. 6.30 og i sådan tilfælde skal I selv finde alternativ pasning til jeres barn.

(Pr. nov. 2021 skal Sara ind og læse, derved bliver det igen Gitte og Camilla der driver Frødammen og herfra ved sygdom hos en af dem, bliver de familier der har skrevet kontrakt med den sygdomsramte ringet op om morgenen og må selv finde

alternativ pasning).  


Der gives ikke refunsion for de dage barnet ikke kan passes her, og I skal heller ikke betale dele af tilskudet tilbage til kommunen.