> Hvem er vi

Hvem er vi?

Camilla: Jeg er fra 1988. Jeg er kærester med Julian, og vi har sammen to drenge på 4 og 6 år. Jeg har været uddannet pædagog siden 2012. De først 4,5 år var jeg skole- og fritidspædagog og efterfølgende har jeg i 2 år været i en kommunal vuggestue. Jeg er et stort familie menneske og holder af at skabe oplevelser og minder med min familie. Derudover nyder jeg at udfolde mig kreativ, både håndarbejde, men også igennem fotografering. 

 

Gitte: Jeg er fra 1982. Er gift med Lars og har tre drenge på 9, 13 og 15år. Jeg er uddannet sundhedsplejerske og har arbejdet med dette fra 2013-2018. Derefter arbejde jeg som fast vikar i en kommunal vuggestue i 1,5 år. Jeg nyder camping med min familie. Jeg holder også af at fotografere og bruge min fantasi/kreativitet herigennem.

 

Det er i gennem vores tidligere beskæftigelser at vi har fået ideen og lysten til at starte Frødammen, da vi har et ønske om et job hvor vi har os selv 100% med, i forhold til børnene, forældrene, aktiviteter og i det hele taget hverdagens gang.


Simone: Jeg er 21 år. Jeg blev student i sommeren 2021 og holder nu sabbatår.

Jeg bruger en stor del af min fritid på at være kreativ både i form af at spille klaver og ukulele, men også at strikke og tegne. Derudover nyder jeg at være ude i naturen.
Jeg har tidligere været medhjælper på en rideskole med undervisning af børn i alle aldre.
 
 
 
 

Camilla og Gitte