> Hvem er vi

Hvem er vi?

Camilla: Jeg er fra 1988. Jeg er kærester med Julian, og vi har sammen to drenge på 4 og 6 år. Jeg har været uddannet pædagog siden 2012. De først 4,5 år var jeg skole- og fritidspædagog og efterfølgende har jeg i 2 år været i en kommunal vuggestue. Jeg er et stort familie menneske og holder af at skabe oplevelser og minder med min familie. Derudover nyder jeg at udfolde mig kreativ, både håndarbejde, men også igennem fotografering. 

 

Gitte: Jeg er fra 1982. Er gift med Lars og har tre drenge på 9, 13 og 15år. Jeg er uddannet sundhedsplejerske og har arbejdet med dette fra 2013-2018. Derefter arbejde jeg som fast vikar i en kommunal vuggestue i 1,5 år. Jeg nyder camping med min familie. Jeg holder også af at fotografere og bruge min fantasi/kreativitet herigennem.

 

Det er i gennem vores tidligere beskæftigelser at vi har fået ideen og lysten til at starte Frødammen, da vi har et ønske om et job hvor vi har os selv 100% med, i forhold til børnene, forældrene, aktiviteter og i det hele taget hverdagens gang.Frem til november 2021 har vi fornøjelsen af at have ansat Sara. Ved at være 3 voksne, giver det os nogle andre muligheder.


Sara: Jeg er fra 1994, bor sammen med min kæreste. Min fritid bruger jeg med min kæreste, familie og hund. Jeg ridder på konkurenceplan, så jeg ligger selvfølgelig også en masse tid hos hesten.
Jeg har den sidste tid arbejdet som køkkenassistent, men har altid viste at jeg skal arbejde med børn og senere uddanne mig indenfor børneområdet. Jeg nyder at være en del af Frødammen og suger til mig af erfaringer inden jeg skal ind og læse en pædagogisk assistent til november 2021. 
 
 
 

Sara, Camilla og Gitte