> Hvem er vi

Hvem er vi?

Camilla: Jeg er fra 1988. Jeg er kærester med Julian, og vi har sammen to drenge på 10 og 8 år. Jeg har været uddannet pædagog siden 2012. De først 4,5 år var jeg skole- og fritidspædagog og efterfølgende har jeg i 2 år været i en kommunal vuggestue, og siden august 2019 drevet Frødammen. Jeg er et stort familie menneske og holder af at skabe oplevelser og minder med min familie. Derudover nyder jeg at udfolde mig kreativ, så den står på en masse håndarbejde, både perler, strik og hækle. 

 

Gitte: Jeg er fra 1982. Er gift med Lars og har tre drenge på 11, 15 og 17år. Jeg er uddannet sundhedsplejerske og har arbejdet med dette fra 2013-2018. Derefter arbejde jeg som fast vikar i en kommunal vuggestue i 1,5 år, og siden august 2019 drevet Frødammen. Jeg nyder camping med min familie. 

 

Det er i gennem vores tidligere beskæftigelser at vi har fået ideen og lysten til at starte Frødammen, da vi har et ønske om et job hvor vi har os selv 100% med, i forhold til børnene, forældrene, aktiviteter og i det hele taget hverdagens gang.


Emilia: Jeg er 19 år gammel. Jeg har taget en STX og blev student sommeren 2023, og har nu mit første sabbatår. I min fritid kan jeg godt lide at bage, tegne og lægge pulsespil. 

I fremtiden vil jeg gerne starte på pædagoguddannelsen, hvor jeg brænder for at være nærværende og børns trivsel.

 
 
 
 

Camilla, Emilia og Gitte