> Kost, søvn mm

Værd at vide:

Kost:

Vi spiser sundt og varieret, der severes vand til måltidnerne. Når tiden er til det, vil vi selv dyrke lidt grønt, så børnene bliver en aktiv del af det. Hermed lærer vi om konceptet fra jord til bord, og det skaber madglæde og pirrer nysgerrigheden til ny mad. Derudover er det sjovt og lærerigt at få fingre i den rene muld, og så/sætte til noget vi en dag kan spise og nyde sammen.

Hvis jeres barn har madallergier, bør I informere os om hvilke og hvis  jeres barn have specialkost, skal I selv medbringe dette.

 

Bleer:

Vi har bleer til rådighed, mærket kan variere. Skal jeres barn bruge en anden slags ble, sørger I selv for at have dem med.

 

Sæbe, cremer mm:

Vi sørger for sæbe, zinksalve, solcreme mm. Vi køber kun svanemærkede, parfumefri- og parabenefri produkter.

Om sommeren skal I selv sørge for at give jeres barn/børn solcreme på hjemmefra, så sørger vi for at smøre dem ind i løbet af dagen.

Hvis jeres barn/børn bruger noget specielt, skal I selv medbringe dette.

 

Søvn:

Vi stiller krybber til rådighed. Vi har ligeledes dyne, pude, seler og sengelinnede til hver vogn, så det skal I ikke selv medbringe.

Vi er meget opmærksomme på barnets søvn, og er af den overbevisning at børn som hovedregel, ikke bør vækkes fra deres lur. Søvnen er en vigtig forudsætning for hjernens udvikling og er dermed essentiel for det lille barn. Har I spørgsmål eller er I i tvivl om jeres barns søvnmønster, tager vi gerne en snak med jer omkring det. Det er i både jeres og vores interesse at barnet er frisk og veludhvilet og får den søvn det har brug for.