> Hvem er vi

Frødammen

Jeres private pasningsordning

Hvem er vi?

Camilla: Jeg er fra 1988. Jeg er kærester med Julian, og vi har sammen to drenge på 3 og 5år. Jeg har været uddannet pædagog i 6½ år. Hvor jeg de første 4½ har været skole- og fritidspædagog og har de sidste 2 år været i vuggestue. Jeg holder af at bruge tid med min familien samt fotografere og udfolde mig kreativt herigennem.

 

Gitte: Jeg er fra 1982. Er gift med Lars og har tre drenge på 7, 11 og 13år. Jeg er uddannet sundhedsplejerske og har arbejdet med dette i 5 år. Det sidste 1½ har jeg arbejdet i en vuggestue. Jeg nyder camping med min familie. Jeg holder også af at fotografere og bruge min fantasi/kreativitet herigennem.

 

Det er i gennem vores tidligere beskæftigelser at vi har fået ideen og lysten til at starte Frødammen, da vi har et ønske om et job hvor vi har os selv 100% med, i forhold til børnene, forældrene, aktiviteter og i det hele taget hverdagens gang.Nyt tiltag er at vi byder en 3. part velkommen som voksen i Frødammen, hvilket giver os endnu mere rum, plads og kontakt til hvert enkelte barn. Byd varmt velkommen til Sara


Sara: Jeg er fra 1994, bor sammen med min kæreste. Jeg har tidligere brugt meget tid på heste, også på konkurenceplan. Nu er det på hobby/kæledyrsplan. Jeg har den sidste tid arbedet som køkkenassistent, men har altid viste at jeg skal arbejde med børn og senere uddanne mig indenfor børneområdet. Nu glæder jeg, mig meget til at blive en del af Frødammen og udleve mine drømme, samle en masse erfaring og være sammen med jeres børn.  
 
 
 

Gitte og Camilla